Print

» Teated metsast

Pärnu Kalevi spordikooli jalgratturid said uue sponsorauto

 

 
Reede pärastlõunal andis Amservi Pärnu esinduse müügijuht Raido Lembit Pärnu Kalevi Spordikooli jalgrattaosakonnale üle uhiuue Hyundai i 40 võtmed. 2011. aastal oli jalgratturite käsutuses sama fima poolt neile antud 2007. aasta Toyota Avensis.
 
”Uus auto on suureks abiks Pärnu noortele jalgratturite klubile,” ütles Pärnu Kalevi Spordikooli treener Kaido Juurik. “Amserv katab kõik kulud peale kütuse. Kuna tänane liikluskultuur ei ole kõige parem, sõidab 95%-il noorte jalgratturite treeningutest saateauto poistel järel, et tagada turvalisus ja vajadusel anda tehnilist abi. Heameel on sellest,et auto keskmine kütusekulu on 4,3l/100km, mis rahaliselt tähendab suurt kokkuhoidu võrreldes aastataguse ajaga, kui meil oli vanemat tüüpi bensiiniauto mille kütusekulu oli kaks korda suurem.”
Pidulikul auto üleandmisel teatas Pärnu edukas noor jalgrattur Timmo Jeret, et tema koduklubiks saab järgmisel hooajal Prantsusmaal Guidon Chalettois.
 
Amserv on andnud kasutada võistluste peakohtuniku, turva- ja saateautosid ka Pärnu Tänavasõidule, Püha Loomaaia rattarallile ja Urumarja Velotuurile, lisaks olid autod väljas Jõulumäe Rattamaratonil.